Sobre mi

Si algú em preguntès per què sóc fotògrafa, li diría que ho sóc perque em fa feliç. M ’agrada poder capturar instants irrepetibles  i records que perduraràn al llarg dels anys.

Ja  fa 14 anys que treballo com a fotògrafa professional, i com podreu apreciar aquí al blog, faig tot tipus de fotografia, però amb el que més disfruto és amb la fotografia familiar i sobretot amb els nens, potser serà perque sóc mare d’un trapella de 9 anys, el Neo, ell m’ha despertat moltes inquietuds en aquest camp de la fotografia infantil.

Tot i haber estudiat fotografia, em considero bastant autodidacta. M’agrada estar al dia en quan a estils i tècniques, i és per això que habitualment participo en tallers i workshops impartits arreu del país.

Qui em coneix, sap que sóc una persona tranquila i amb molta paciència però alhora molt inquieta per aprendre coses noves. Sóc molt detallista, alegre, i molt perfeccionista.

Tant si us agrada el meu estil, com si us sentiu identificats amb mi o simplement penseu que podriam fer una bona feina junts, no dubteu en possar-vos en contacte amb mi. Estaré encantada de poder-vos ajudar en tot el que necessiteu.