FAQS

QUIN ÉS EL MEU ESTIL?

La meva fotografia és d’estil natural, minimalista i femení. Habitualment treballo amb llum natural. Utilitzo colors suaus i tons neutres però també, m’agrada fer fotografies en blanc i negre. Sempre em centro en les emocions del moment i m’agrada que destaquin les persones vers el decorat. Tinc predilecció pel blanc, ja que transmet molta puresa, pau, intimitat i tendresa.

COM ÉS UNA SESSIÓ?

Durant la sessió, faig fotografies més naturals i d’altres més posades, això vol dir que us donaré algunes indicacions però sense que sigui forçat. Si la sessió és de parella o familiar, buscaré la vostra complicitat, les connexions entre vosaltres i fotografiaré aquells moments íntims que aniran sorgint de forma natural. En contractar la sessió us assessoraré del vestuari més adequat i també podràs utilitzar el vestuari del qual disposo a l’estudi de diferents talles i colors.
Les sessions d’exteriors, les realitzo a última hora de la tarda i buscaré una localització que us agradi i puguem estar tranquils.
Les sessions Newborn sempre es realitzen a l’estudi, entre setmana i en horari de matí.

COM I QUAN S’HA DE FER LA RESERVA?

És molt important que reserveu la sessió com més aviat millor per no quedar-vos sense dia i que la puguem preparar amb temps. Per a formalitzar la reserva és necessari fer efectiva una paga i senyal. El restant es pagarà el dia de la sessió.

I DESPRÉS DE LA SESSIÓ?

Com sóc la persona que realitza cada procés, habitualment necessito de 15 a 20 dies laborals* per a tenir llesta la vostra sessió. Sempre entrego les imatges en alta resolució en un usb i unes còpies de regal impreses amb alta qualitat. Tot en un packaging fet a mà. Un cop ja tingueu les vostres fotografies, podreu complementar la vostra sessió amb qualsevol producte addicional.

*Els terminis de lliurament poden veure’s alterats en moments d’alt volum de feina o circumstàncies alienes que em puguin afectar

DUBTES FREQÜENTS DE LES BODES

La preboda està inclosa en el preu?

Sí, és clar! Per mi és molt important conèixer-vos abans de la boda. I poder fer-vos fotos abans em permetrà saber com sou, quin estil us agrada i també perquè vosaltres conegueu la meva manera de treballar. A més, tindreu un record previ a la boda.

Fas reportatge de vídeo també?

No, jo només faig reportatge fotogràfic, però sí que us puc recomanar grans professionals i companys i us puc posar en contacte amb ells, sense cap compromís.

Sempre vas acompanyada per un altre fotògraf?

Sempre que ho considero necessari, sí. Així podeu estar més tranquils en el cas que sigui una boda gran (amb molts convidats).

Fas fotos de tots els detalls i de totes les persones?

Com ja us he dit, el meu estil és natural i espontani, però intento capturar tot allò que va sorgint durant el vostre dia. Però, també és necessari que em comuniqueu qui és important per a vosaltres, a qui donareu obsequis, etc.

No som gaire fotogènics o no ens agrada gaire que ens facin fotos…ens podràs ajudar perquè quedem millor?

I tant! Us ajudaré en tot el que pugui per fer-vos sentir còmodes i tranquils, després sol us heu de deixar portar pel que sentiu en aquell moment i la màgia sorgirà.