Sobre mi

Em dic Sandra i sóc fotògrafa de persones

El meu objectiu és crear fotos boniques i atemporals per a tu, i que el dia de demà, els teus familiars les conservin com un tresor. No tothom es troba bé davant una càmera i és aquí on comença el meu treball, fent que et sentis a gust i visquis una bonica experiència.

El meu mètode? Connectar amb tu

M’encanta treballar amb llum natural, tant a l’estudi com en exteriors. I sóc una apassionada de la llum del capvespre. Busco fotografies naturals i càlides, amb una coherència estètica. M’agrada captar les expressions i l’essència de les persones.

Els que han treballat amb mi diuen que sóc propera, que tinc una habilitat especial amb els nens i moltíssima paciència.

Què és el que més m’agrada del meu treball? Doncs que al final, sempre m’enduc històries i persones fantàstiques amb mi.

Vols saber una mica més de mi?
  • M’agraden les coses simples, senzilles i sense complicacions.
  • Les meves aficions: viatjar, escoltar música, ballar, veure series de Netflix, llegir i menjar sushi.
  • Sóc emocional, familiar, afectuosa, alegre, lluitadora, propera i empàtica.
  • M’encanta descobrir llocs nous i no m’espanten els nous reptes.

Em defineixo com a fotògrafa de professió, emprenedora i mare de família. De ment inquieta i d’idees clares i molt reflexiva. Tot i el meu caràcter reservat, sempre m’ha agradat el tracte amb el client i conèixer gent nova.

Durant tots aquests anys, sempre he continuat formant-me en diferents disciplines i he après dels millors professionals del país i de l’estranger. Mai no hauria imaginat que treballant sola coneixeria a gent tan increïble. Aquest món és apassionant.

Si creus que podem fer una bona feina junts, posa’t en contacte amb mi i parlem.