Sobre mi

Em dic Sandra i sóc fotògrafa de persones

El meu objectiu és crear fotos boniques i atemporals per a tu, i que el dia de demà, els teus familiars les conservin com un tresor. No tothom es troba bé davant una càmera i és aquí on comença el meu treball, fent que et sentis a gust i visquis una bonica experiència.

El meu mètode? Connectar amb tu

M’encanta treballar amb llum natural, tant a l’estudi com en exteriors. I sóc una apassionada de la llum del capvespre. Busco fotografies naturals i càlides, amb una coherència estètica. M’agrada captar les expressions i l’essència de les persones.

Els que han treballat amb mi diuen que sóc propera, que tinc una habilitat especial amb els nens i moltíssima paciència.

Què és el que més m’agrada del meu treball? Doncs que al final, sempre m’enduc històries i persones fantàstiques amb mi.

Vols saber una mica més de mi?
  • M’agraden les coses simples, senzilles i sense complicacions.
  • Les meves aficions: viatjar, escoltar música, ballar, veure series de Netflix, llegir i menjar sushi.
  • Sóc emocional, familiar, afectuosa, alegre, lluitadora, propera i empàtica.
  • M’encanta descobrir llocs nous i no m’espanten els nous reptes.

Em defineixo com a fotògrafa de professió, emprenedora i mare de família. De ment inquieta i d’idees clares i molt reflexiva.

De petita volia ser mestra. D’aquí ve la meva vocació pels nens. La vida però, em va portar per un altre camí. Des de ben jove, he treballat de cara al públic. Tot i el meu caràcter reservat, sempre m’ha agradat el tracte amb el client i conèixer gent nova.

El 2005 vaig decidir fer-me emprenedora i obrir una botiga de serveis fotogràfics a Torrefarrera. Durant els onze anys que va durar aquest projecte, vaig aprendre molt personal i professionalment però, el 2016 vaig decidir centrar-me en els reportatges i en la meva família i treballar des de casa.

Durant tots aquests anys, sempre he continuat formant-me en diferents disciplines i he après dels millors professionals del país i de l’estranger. Mai no hauria imaginat que treballant sola coneixeria a gent tan increïble. Aquest món és apassionant.

Si creus que podem fer una bona feina junts, posa’t en contacte amb mi i parlem.